Σύλλογος Πολυτέκνων Λιβαδειάς

Έτος Ίδρυσης 1929

Επιστολή προς τον Βουλευτή του Σύριζα Κο Καραγιαννίδη

BOYLH 10021-12-15:Επιστολή-Διαμαρτυρία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λιβαδειάς προς τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κο Καραγιαννίδη Χρήστο.


 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ  56

ΤΗΛ.  2261024239                                                         

Αρ.  πρωτ.   55                                                       

κ. Καραγιαννίδη Χρήστο

             Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

Με το παρόν θέλουμε να εκφράσουμε την απέραντη θλίψη και απογοήτευσή μας για το ύφος και τα λόγια σας κατά τη συνεδρίαση της διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις 15-12-15 όπου συνεζητείτο το προωθούμενο από την Κυβέρνηση Νομοσχέδιο για τα λεγόμενα « ομόφυλα ζευγάρια », με την αναφορά σας στην επιστολή της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος ΑΣΠΕ και τις απόψεις της για το θέμα αυτό.

Τότε είπατε κατά λέξη ότι «απεχθάνεστε τους πολύτεκνους» και

« γράφετε στα παλιά σας υποδήματα τις απόψεις της ΑΣΠΕ».

Η απαξιωτική σας στάση και συμπεριφορά απέναντι στην

ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ των ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ όλης της χώρας που εκπροσωπεί πάνω από 200.000 πολύτεκνες οικογένειες για το γεγονός ότι διατύπωσε με θάρρος και επιχειρήματα την αντίθεσή της στο υπό ψήφιση Νομοσχέδιο αποδεικνύει ότι δε σέβεστε το Ανώτατο εκλεγμένο όργανο των Πολυτέκνων και δεν αποδέχεσθε επίσης το δικαίωμα της διαφωνίας σε ότι σεις πιστεύετε.

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι έχετε υποχρέωση να ακούτε τις απόψεις του λαού όπως εκφράζονται με τα οργανά του και δεν είναι δημοκρατικό και στοιχειωδώς λογικό να καθυβρίζετε την άλλη άποψη όσο και αν αυτή σας στενοχωρεί.

Γιατί προσβάλλετε τους ήρωες πολύτεκνους που με πόνο και αγωνία φέρνουν στη ζωή και ανατρέφουν και σπουδάζουν και αποκαθιστούν 4 και περισσότερα παιδιά;

Γιατί έχετε τόση ευαισθησία στα «ομόφυλα ζευγάρια»  και αντίθετα έχετε τέτοια περιφρόνηση στη φυσιολογική πολύτεκνη οικογένεια.

Δεν βλέπετε ότι η ΕΛΛΑΔΑ μας, που σεις εκπροσωπείτε ως βουλευτής, μετατρέπεται σε ένα απέραντο Γηροκομείο από τον αυξανόμενο δημογραφικό μαρασμό και την υπογεννητικότητα και οδηγείται μαθηματικά στον αφανισμό και στο τέλος της ιστορικής της ύπαρξης;

Πώς μπορεί η Πατρίδα μας να επιβιώσει σε μια ασταθή γεωγραφική περιοχή  ιδίως σήμερα που χιλιάδες πρόσφυγες-μετανάστες εισέρχονται σ’ αυτή ανεξέλεγκτα, αν δεν διαθέτει σφριγηλή νεότητα και δυνατά πνευματικά ερείσματα;

Οι πρόγονοί μας θυσιάστηκαν για να έχουμε μια πατρίδα ελεύθερη και ισχυρή διότι είχαν αρχές και αξίες και κυρίως πίστη στο Θεό και στην Οικογένεια.

Αντί λοιπόν σαν βουλευτής να τιμάτε και να ενισχύετε την Ελληνική Πολύτεκνη Οικογένεια, όπως άλλωστε προβλέπει το Σύνταγμα Αρθρο 21  παρ.2, σεις γιατί την απαξιώνετε και την λοιδωρείτε;

Μετά ταύτα

Αν η άποψή σας για το λεγόμενο «Σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών» είναι και άποψη της Κυβέρνησης αλλά και άλλων πολιτικών δυνάμεων συμπεραίνουμε ότι ο παραλογισμός και η παραφροσύνη γενικεύτηκε στη χώρα μας.

Πάντως ελπίζουμε ότι οι βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα αντιληφθούν τους κινδύνους που απειλούν την Ελληνική Κοινωνία με το εν λόγω Νομοσχέδιο και θα αρνηθούν  την ψήφισή του.

Εμείς οι Πολύτεκνοι σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε ότι θα συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον Ιερό Θεσμό της Οικογένειας και στα πολλά παιδιά που είναι το μέλλον και η πραγματική ελπίδα της πατρίδας μας.   

 

Λιβαδειά 21-12-2015

 

 

 

                                                         Για το  Δ. Σ.

                             Ο   Πρόεδρος                                             Ο  Γραμματέας

                                Ν. ΣΑΝΙΔΑΣ                                                Π.  ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ

Κοινοποίηση:

  1. Βουλευτές
  2. ΜΜΕ
  3. Κόμματα
  4. ΑΣΠΕ

Αναζήτηση